skip to Main Content

Generikus Levitra – Vitata V 40mg

3.990 Ft93.990 Ft

Leírás

A mai világban nagy nyomás és terhelés nehezedik a férfiakra. Meg kell küzdenünk a leterheltséggel és otthon is a velünk szemben támasztott elvárásokkal – úgy tűnik, ezeknek soha nincs vége, és amikor már éjszaka megérkezünk, kellemes élményre számítunk, sokszor nincs energiánk, fizikailag és érzelmileg kimerültnek érezzük magunkat, az eredmény kellemetlen. Ez megmagyarázza, hogy a jelenlegi korban sok férfi miért panaszkodik olyan tünetekre, mint a merevedi problémák vagy a korai magömlés. Ezek a férfiak általában zavarban és frusztráltnak érzik magukat, és úgy érzik, hogy valami nincs rendben velük. Ezek a helyzetek kétségtelenül kihívást jelentő helyzetek, amelyeket kezelni kell, mivel nagy hatással vannak a kapcsolatra és természetesen magára a szexuális életre is.

Fiatalok és idősek körében egyaránt nagy az igény a szexuális funkció- és teljesítményjavító megoldásokra. A Generikus Levitra 40mg könnyű és biztonságos használhatósága miatt sikeres megoldást jelent, ráadásul a készítmény nagyon gyorsan, mindössze 30-60 percen belül kifejti hatását. Nem meglepő tehát, hogy a merevedési problémákkal küzdő felnőttek és a fiatal férfiak, akik kiemelkedően szeretnének teljesíteni az ágyban érdeklődnek a Generikus Levitra 40mg vásárlása iránt, és ez azért van, mert a Generikus Levitra – Vitara V 40mg (teljesen jogosan) hírnevet szerzett magának, mint megbízható és hatékony készítmény a szexuális funkciókkal kapcsolatos problémák kezelésére.

Hogyan fejti ki hatását a Generikus Levitra?

A pénisz erekciója során a pénisz megtelik vérrel. A hímvesszőt vérrel ellátó erek kitágulnak vagy kitágulnak, és a péniszből vért eltávolító erek összehúzódnak. A pénisz két nagy kamrája, az úgynevezett corpus cavernosa, megtelik vérrel. Amint a vér felhalmozódik a péniszben, erekció következik be. A vardenafil a foszfodiészteráz-5-ös típusú (PDE5) gátlóknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik. A PDE5 inhibitor megakadályozza, hogy a PDE5 összehúzza az artériákat. Az artériák ellazításával a vardenafil fokozza a véráramlást, amikor egy férfi szexuálisan izgatott. A hatóanyag a péniszben zajló reakcióláncon fejti ki hatását az izgalom során. Amikor egy férfi szexuálisan izgalomba kerül, nitrogén-monoxid szabadul fel a péniszébe, és ez reakcióláncot indít el.

Hogyan kell bevenni a Generikus Levitrát?

A Vitara 40mg tablettát a tervezett szex elött egy órán belül kell bevenni, és az esetek többségében körülbelül 30 perc alatt segít elérni a kívánt erőteljes erekciót, amely körülbelül 4 órán át tart, feltéve, hogy szexuálisan izgatott.

Milyen mellékhatásai lehetnek Generikus Levitrának?

A Vitara 40mg tabletta szedése során leggyakrabban jelentett mellékhatások a következők: fejfájás, szédülés vagy szédülés, kipirulás, orrdugulás, dyspepsia (gyomorégés), hányinger. A kevésbé gyakori mellékhatások közé tartozik a látászavar, fokozott könnyképződés, ami könnyezést okoz a szemekben, a vérnyomás változásai (hipo és magas vérnyomás), álmosság, nehézlégzés (légzési elégtelenség), fájdalom (hátsó ízületekben, hasban).

Nagyon ritka mellékhatások közé tartozik a priapizmus, amikor az erekció 4 óránál tovább tart. Ez károsíthatja a péniszt. Ha az erekció túl sokáig tart, az egyénnek orvoshoz kell fordulnia. A betegek a Vardenafil szedése előtt tájékoztassák orvosukat minden egészségügyi állapotukról és minden egyéb gyógyszerről vagy étrend-kiegészítőről.

Ez különösen fontos, ha egyéb betegségekben szenved:

A pénisz alakjának deformációja, mint például a Peyronie-kór
Szívbetegség, például aritmia, szívelégtelenség vagy angina
Ha a családban előfordult ritka szívbetegség, amelyet hosszú QT- szindrómának neveznek
Hallásproblémák vagy hemofília vagy valamilyen vérzési probléma
Hipotónia (alacsony vérnyomás) vagy magas vérnyomás (magas vérnyomás)
Máj – vagy veseproblémák, vagy myeloma multiplex, leukémia, sarlósejtes vérszegénység vagy egyéb vérsejt-problémák
Nem arteritiszes elülső ischaemiás optikai neuropátia (NAION)
A szem retinájának károsodása vagy gyomorfekély
Retinitis pigmentosis, egy ritka genetikai szembetegség
Mikor nem alkalmazható a Vitara 40mg tabletta (generikus Levitra)?
Ne alkalmazza ha:
Allergiás a vardenafilre vagy a Vitara 40mg bármely összetevőjére
Ha, bármilyen nitráttartalmú gyógyszert szed, például nitroglicerint anginára, mivel az súlyos vérnyomáseséshez vezethet
Ha, máj- vagy vesebetegsége van
Ha, olyan állapota van, amikor szív- és érrendszeri vagy szívproblémák miatt nem javasolt a szexuális kapcsolat, vagy szívinfarktusa vagy szélütése volt az elmúlt 6 hónapban
Ha, kórosan magas vagy alacsony a vérnyomása
Ha, szembetegsége van, például nem arteritiszes elülső ischaemiás optikai neuropátia (NAION), amely látásvesztést okoz, vagy ha retinitis pigmentosa van
Ha, olyan gyógyszert szed, amely kölcsönhatásba léphet a Vitara 50mg Vardenafil 40mg tablettával (generikus Levitra), vagy növelheti a mellékhatások kockázatát, beleértve a fekélyek kezelésére szolgáló cimetidint, antibiotikumokat, például eritromicint és rifampicint, verapamil vagy diltiazem (magas vérnyomás kezelésére), ritonavirt vagy szakinavir (HIV ellen), itrakonazol vagy ketokonazol (gombás fertőzésekre), alfa-blokkolók, mint a terazozin, tamszulozin és prazozin a prosztata megnagyobbodása esetén, doxazozin a jóindulatú prosztata hiperplázia kezelésére

Milyen gyógyszerek lépnek kölcsönhatásba a Vitara 40mg tablettával?

Számos gyógyszer kölcsönhatásba lép a Vitara 40mg tablettával (generikus Levitra), és vagy nem szedhető a Vitara 40mg szedése alatt.
Súlyos reakciót kiváltó gyógyszerek: bármilyen nitrát gyógyszer, például nitroglicerin angina kezelésére, alfa-blokkolók, mint a terazozin vagy doxazozin jóindulatú prosztata hiperplázia kezelésére, verapamil vagy diltiazem (magas vérnyomás kezelésére).