skip to Main Content

Biosira ClenoX 40mcg

2.000 Ft42.000 Ft

Leírás

Clenbuterolt szeretne vásárolni a fogyáshoz?

Megvitatjuk a Clenbuterol használatának csínját-bínját a fogyásban és a vágási ciklusokban. Beszélni fogunk az adagolásáról és arról, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a Clenbuterol használatából. Tippjeink betartásával gyorsan és hatékonyan égethetsz zsírt! A Biosira Clenox Clenbuterol 40mcg tökéletes választás annak, aki felesleges testzsírt akar égetni. Ideális testépítőknek és sportolóknak, akik vágási ciklust folytatnak, valamint olyan férfiaknak és nőknek, akik fogyni szeretnének és hasi zsírt égetnek.

Mi az a Clenbuterol?

Eredetileg asztma és egyéb légúti betegségek kezelésére fejlesztették ki. A Clenbuterol szerkezetileg hasonló az epinefrinhez és a szalbutamolhoz.  Clenbuterol erősebb, mint mindkét gyógyszer. A clenbuterol a béta2 receptorokra hat, amelyek a tüdő simaizomszövetében és más szövetekben, például a szívben, az erekben és a vázizomzatban találhatók.

A béta2-receptorok a szimpatikus idegrendszer részei, amely a küzdj vagy menekülj válaszért felelős. Aktiválva simaizom relaxációt és hörgőtágulást okoznak. Serkenti a cAMP (ciklikus adenozin-monofoszfát) termelődését is, amely számos hatással van a különböző szövetekre. A vázizomzatban a cAMP elősegíti a glikogenolízist (a glikogén glükózzá történő lebontását) és a lipolízist (a trigliceridek szabad zsírsavakra történő lebontását). Ezek a hatások a vércukorszint emelkedését és a zsírégetést eredményezik.

A Clenbuterolt általában testépítők és sportolók használják „zsírégetőként” a vágáshoz és a „teljesítményfokozóhoz”. Használata azonban, valamint más anabolikus szteroidok továbbra is széles körben elterjedt a testépítők és más sportolók körében.

Hogyan működik a Clenbuterol a fogyásban?

Most, hogy egy kicsit többet tud a clenbuterolról, beszéljünk arról, hogyan segíthet a fogyásban. Mint korábban említettük, a Clenbuterol stimulálja a béta-adrenerg receptorokat, ami fokozott zsírégetést eredményez. Ezenkívül növeli az alap metabolikus rátát (BMR). A BMR a nyugalomban elégetett kalóriák száma. Minél magasabb a BMR-értéke, annál több kalóriát éget el a nap folyamán, még akkor is, ha éppen nem edz. Ez azt jelenti, hogy ha pl: 2000 kalóriát eszik, napi plusz 260 kalóriát égetsz el pusztán a clenbuterol bevételével!

Növeli a termogenezist is, ami a test hőtermelése. Ez akkor fordul elő, amikor a szervezet több kalóriát éget el hőtermelés céljából.

Clenbuterol fogyás előnyei

A Clenbuterolnak számos súlycsökkentő előnye van. A nők széles körben használják a karcsúbb alak elérésére.

  • Gyorsan elégeti a felesleges zsírt
  • Kiválóan használható vágási ciklusokban
  • Erős zsírégető férfiaknak
  • Ideális fogyókúrás kiegészítő nők számára

A Clenbuterol előnyei a fogyásban

Most, hogy tudja, hogyan működik a clenbuterol, beszéljünk a fogyásban való használat előnyeiről. A Clenbuterol az egyik leghatékonyabb zsírégető gyógyszer. Kimutatták, hogy akár 30%-kal növeli a zsírégetést emberekben. Ezenkívül a clenbuterol növeli az alap metabolikus rátát (BMR) és a termogenezist. Ez azt jelenti, hogy még akkor is több kalóriát éget el, ha éppen nem sportol!

Viszonylag biztonságos és jól tolerálható. A leggyakoribb mellékhatás a remegés, amely általában idővel elmúlik. Tehát ha biztonságos és hatékony módszert keres a fogyáshoz, a clenbuterol egy nagyszerű lehetőség!

Clenbuterol Vágáshoz a testépítésben

A Clenbuterolt gyakran használják a sportolók, különösen a testépítők, hogy csökkentsék a zsírt és javítsák izomtömegüket. Az anyagcserét fokozza, ami viszont több zsírt éget el. Termogén hatása is van, vagyis segít megemelni a testhőmérsékletet, tovább segíti a zsírvesztést. A Clenbuterol segíthet növelni az erőt és az állóképességet, mindkettő kulcsfontosságú a vágási ciklusok során. Egyes testépítők úgy vélik, hogy segíthet megőrizni vagy növelni az izomtömeget vágás közben.

Összességében egy népszerű választás a testépítők körében, akik szálkásitani akarnak egy versenyre vagy egy tónusosabb alakra vágynak.

Mi a legjobb módja az adagolásának?

A lehetséges mellékhatások elkerülése és hatékonyságának maximalizálása érdekében fontos a Clenbuterol ciklusa. Az alapelve, hogy egy ideig szedjük a gyógyszert, majd hagyjuk pihenni a szervezetet a használat abbahagyásával egy hasonló időtartamra.

Ez lehetővé teszi a szervezet számára, hogy toleranciát építsen ki a gyógyszerrel szemben, miközben továbbra is élvezi annak előnyeit. Használata során általában ajánlott egy kéthetes be- és kéthetes pihenőidővel kezdeni. Ez az egyéni tűréshatárok és célok alapján módosítható. Az is fontos, hogy a ciklus során fokozatosan növeljük az adagot, hogy a szervezetnek legyen ideje alkalmazkodni. Amikor zsírvesztésre használjuk, fontos, hogy alacsony dózissal kezdjük, és több hét alatt fokozatosan növeljük.

Az általános kezdő adag 20 – 40mcg naponta férfiaknak és 10 – 20mcg naponta nőknek. Az adag ezután hetente 20 mcg-al növelhető, amíg el nem éri a kívánt hatást. A legtöbb ember számára ez a napi 80-120 mcg tartományba esik. A kívánt hatás elérése után az adagot fokozatosan, néhány hét alatt csökkenteni kell. Ha izomépítésre használjuk, a legjobb, ha nagyobb adaggal kezdjük, és fokozatosan, több hét alatt növeljük.

Az általános kezdő adag 80 mcg naponta férfiaknak és 40 mcg naponta nőknek. Az adag ezután hetente 40 mcg-al növelhető a kívánt hatás eléréséig.

A legtöbb ember számára ez napi 120-160 mcg tartományba esik. A kívánt hatás elérése után az adagot fokozatosan, néhány hét alatt csökkenteni kell.

Mik a Clenbuterol mellékhatásai?

Míg a Clenbuterol biztonságosnak és hatékonynak tekinthető, ha az utasításoknak megfelelően használják, lehetséges nem kívánt mellékhatások fordulhat elő

A leggyakoribb mellékhatások közé tartozik a szédülés, fejfájás, hányinger, s és remegés. Súlyosabb mellékhatások is előfordulhatnak, például szabálytalan szívverés, fáradtság és izomgörcsök.

Vásároljon Clenbuterolt a fogyásért és a tökéletes alakért.

A legjobb termékeket kínáljuk. Biztosak vagyunk ebben a kijelentésben, és a biztonság iránti elkötelezettségünk.

Biztos lehet benne, hogy termékei diszkrét módon érkeznek meg, és továbbra is elsődleges prioritásunk marad az Ön személyes adatainak védelme. Arra törekszünk, hogy a legjobb minőséget kínáljuk Önnek.

Weboldalunk elmagyarázza a rendelés leadásához szükséges egyszerű lépéseket. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.