skip to Main Content

Bioniche Pharma Clenbuterol 40mcg

2.100 Ft46.800 Ft

Leírás

Mi az a Clenbuterol?

Clenbuterol testépítéshez, népszerű nevén Clenbuterol a béta2-adrenerg antagonistaként besorolt ​​gyógyszerek csoportjába tartozik. Eredetileg a Clenbuterol súlycsökkentő és testépítő tablettákat az asztma kezelésére használták. Ez a gyógyszer azonban megtalálta az utat a fitneszsportban és a testépítésben.

A Clenbuterol képes zsírt égetni és sovány izomtömeget felépíteni. Ennek a gyógyszernek az egyik tulajdonsága vagy funkciója az, hogy hörgőtágítóként működik. Tisztítja a légutakat, ezért az asztma kezelésének részeként alkalmazzák. Ha azonban ugyanazt a gyógyszert használják a sportolók, az jelentős mértékben növeli a légáramlást, ami viszont javítja az állóképességet, mivel a szervezet több oxigénhez jut.

Hogyan működik a Clenbuterol? Mennyire jó a Clenbuterol hatása?

A Clenbuterol egyike azoknak a kiegészítőknek, amelyek „szteroidszerű” hatást fejtenek ki a szervezetben. Ezt a csodálatos kiegészítőt széles körben használják professzionális sportolók, súlyemelők és testépítők, akik zsírvesztésre és izommegőrzésre vágynak. Clenbuterol úgy is ismert, mint efedrin helyettesítő. Bár nem pontosan ugyanazokat a tulajdonságokat hordozza, mint az anabolikus szteroidok, a Clen erőteljes képességeket mutat a sovány tömeg növelésére és a zsírraktározás csökkentésére.

Segít a felhasználóknak a zsírégetésben azáltal, hogy fokozza az anyagcserét, és segít a felhasználóknak karcsú, szilárd izmokat szerezni anabolikus szteroidok használata nélkül. Bár nem tekinthető valódi szteroidnak, sok hasonló tulajdonsággal rendelkezik, amelyek rendkívül vonzóvá teszik a teljesítményt fokozó gyógyszereket kereső testépítők számára. Fontos megjegyezni, hogy bár közel sem olyan erős, mint az anabolikus szteroidok, de erős pozitív hatást fejt ki a testépítők számára.

Hogyan használja a Clenbuterolt a legjobb eredmény érdekében?  Adagolási javaslatunk

A Clenbuterol fogyás és testépítő tabletták önálló gyógyszerként használhatók, vagy más testépítő vagy súlycsökkentő gyógyszerekkel együtt is használhatók. A tabletták erősségét és az alkalmazásuk gyakoriságát gondosan meg kell tervezni, figyelembe véve a fogyás vagy a testépítés céljait, az edzési rendszert és az étrendet. Ez nem csak egy rendszeres fogyókúrás kiegészítő, hanem egy nagyon erős gyógyszer. Ha a Clenbuterol adagolását nem megfelelően kezelik, szükségtelen kockázatokhoz és negatív mellékhatásokhoz vezethet.

Ne essen túlzásokba az adagolással, hogy felgyorsítsa a Clenbuterol hatását az eredmények előtt és után. Győződjön meg arról is, hogy megfelelő étrendet követ.

A Clenbuterol használata: Gyors útmutató a Clenbuterol ciklusokhoz

Clenbuterol adagok alacsonyabbak a kezdők számára, mint a tapasztaltabb felhasználók számára.

Mik a megfelelő adagolási utasítások a Clenbuterol ciklus során?

A mellékhatások elleni küzdelem és a megfelelő adagolás meghatározása nehéz folyamat lehet. A legjobb tanács, amit adhatunk, az, hogy kezdje alacsony adaggal, és fokozatosan növelje azt az idő múlásával, amíg meg nem találja a szervezete számára megfelelő szintet. A Clenbuterol tipikus kezdő adagja valahol 40 mcg körül van minden nap, de előfordulhat, hogy az embereknek egy ideig játszaniuk kell ezzel az adaggal, hogy megtalálják a számukra megfelelőt.

Feltéve, hogy nem tapasztal semmilyen negatív mellékhatást, a maximális napi adagnak valahol 120 mcg körül kell lennie. A bevitel időtartama nem haladhatja meg a 2 hetet, és soha nem szabad hirtelen abbahagyni, mivel a szervezetnek időre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon a Clenbuterol alacsonyabb szintjéhez.

Clenbuterol nagyszerű vegyület az izomépítéshez a fogyáshoz és a zsírégetéshez, de ügyeljen arra, hogy betartsa a megfelelő adagolási irányelveket, és kerülje a kísértést, hogy többet vegyen be, mint amennyit elvárna, mivel ez súlyos problémákhoz vezethet.

A Clenbuterol mellékhatásai

Eddig nagy hangsúlyt fektettünk azokra a különböző okokra, amelyek miatt érdemes Clenbuterol-t használni. Most itt az ideje, hogy közelebbről megvizsgáljuk azokat az okokat, amelyek miatt nem ajánlott a használata.

Annak ellenére, hogy a Clenbuterol a testépítésben valamivel biztonságosabb, mint a szteroidok használata, még mindig vannak olyan lehetséges mellékhatások, amelyekre az embereknek figyelniük kell. A Clenbuterol használatának leggyakoribb mellékhatásai a szív- és érrendszerhez kapcsolódnak. Például sokan tapasztalnak heves szívverést, amikor ezt a vegyületet szedik.

Sok sportoló arról is beszámol, hogy a Clenbuterol szedése során megemelkedik az általános testhőmérsékletük, ami szabálytalan szívverést okozhat a felhasználó testében.

A Clenbuterol használatának egyéb gyakori mellékhatásai a következők:

Álmatlanság: Ez ismét egy gyakori probléma a stimulánsokkal kapcsolatban. Valószínűleg elkerülheti, ha a nap korán beveszi a Clenbuterol-t. Ha be kell vennie, a későbbiekben próbáljon meg legalább öt órás szünetet tartani a Clenbuterol bevétele és az elalvás között.

Erős izzadás: Ennek oka a fokozott termogenezis.

Hányinger. Remegés.

Szájszárazság: Ez a Clenbuterol gyakori mellékhatása, de több víz ivásával elkerülhető.

Fejfájás: A Clenbuterol a vérnyomás emelésével fejfájást okozhat. Mivel nagyon izzad, a Clenbuterol fejfájás oka lehet a kiszáradás is.

Izomgörcsök: Ez a probléma meglehetősen gyakori. Lehet, hogy az erős izzadás következménye. A vízveszteség mellett az izzadás az alapvető elektrolitok, például a kálium elvesztését okozza. A sok víz fogyasztása segíthet, de a sportitalok jobban működhetnek.

Hogyan tudja megvásárolni a Clenbuterol-t?

Rendelje meg a Clenbuterolt a zsír- és izomszövet testösszetételének megváltoztatásához. Clenbuterol vásárlásának legjobb helye az online boltunk.

Tekintse meg Clenbuterol akcióinkat online boltunkban! Clenbuterol súlycsökkentő termékeink választéka kiváló, és online kereskedőként is jó hírnevünk. A rendelés kifizetéséhez nincs szükség előre utalásra.

Nagyon fontos, hogy megbízható kereskedőtől vásároljon Clenbuterolt. A terméknek a legjobb minőségűnek kell lennie, és a Bioniche Pharma ezt garantálja

Az ügyfeleink verhetetlen áron juthatnak hozzá a termékeinkhez, bónuszként 30.000 Ft felett ingyenes és gyors szállítási szolgáltatást kapnak! Csak nyomja meg a „Kosár” gombot és mi a megrendelését aznap feldolgozzuk, így a termék néhány napon belül Önnél lesz! Már csak egy kattintás választja el a tökéletes testalkattól!