skip to Main Content

Valif Vadenafil 20mg

3.990 Ft43.990 Ft

Leírás

A Valif 20mg korántsem egyszerű gyógymód, hanem értékes partnerként működik, amely segít a szexuális intimitás új szintjének felfedezésében és felfedezésében. Az erős erekció kialakításával és fenntartásával a gyógyszer magasabb szintű elégedettséget, kontrollt és élvezetet visz be az azt használók és szerelmi partnereik életébe.

A tabletták hídként működnek, amely elviszi az embereket az alkalmatlanság és a szexuális frusztráció oldaláról, át a bizonytalanság folyóján egy olyan országba, amely tele van bizalommal, szexuális hatékonysággal és kielégítő szexuális intimitással. A kezelés erőteljes hatása lehetővé teszi a kapcsolatok virágzását az öröm és a kölcsönös elégedettség revitalizált légkörében.

Hogyan fejti ki hatását a Valif 20 mg?

A Valif 20 gyógyszer egy Vardenafil nevű hatóanyagot tartalmaz, amely a férfi erekciós szövetére hat, amely az ember medencéjében van jelen. Ez fokozza a véráramlást, amely az ember péniszébe kerül, és ezáltal erekciót okoz. A szexuális stimuláció nitrogén-monoxidot szabadít fel az erekciós szövetben, ami tovább segíti az ember szervezetében jelenlevő cikláz enzim aktiválását. Ez az enzim úgy fejti ki hatását, hogy növeli a ciklikus guanozin-monofoszfát szintjét, amelyet a férfi péniszébe áramló erek ellazítására használnak. A véráramlás ezután erekciót okoz egy férfiban. Van egy másik enzim, az 5-ös típusú foszfodiészteráz, amely segít az erekció lebontásában azáltal, hogy felszabadítja a vér kiáramlását a péniszbõl. A Valif 20 gyógyszer ezekre az enzimekre hat, és segíti a férfit a megfelelő erekció kialakításában, amely hosszú ideig tart ahhoz, hogy egy teljes és kielégítő szexet együttlétet folytasson, amelyért partnere hálás lesz.

Ez a termék kifejezetten az erőfeszítés nélküli élvezet és az elvesztett irányítás visszaszerzésére irányul. A felhasználókat az intimitás újjáélesztett állapotához vezeti, újjáéleszti a kapcsolatokat, és megbízható szövetségesként működik a jobb teljesítmény, az öröm és a szexuális elégedettség elérésében.

Hogyan kell szedni a Valif 20mg tablettát?

Ne vegyen be egynél több tablettát egy 24 órás időszak alatt, és soha ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Szájon át történő alkalmazásakor ügyeljen arra, hogy elegendő folyadékot igyon, és a szexuális életet fokozó szert fél-egy órával a szexuális kapcsolat szándéka előtt alkalmazza. A szervezetnek időre van szüksége, hogy teljesen felszívja a hatóanyagot.

Lenyelés után a hatás időtartama 4-6 óra. Különleges esetekben a kívánt hatás hosszabb ideig is fennállhat.
A készítmény csak akkor tudja kifejteni teljes hatását, ha előzetesen szexuálisan stimulált, mivel nem afrodiziákum.

Kerülje a nagy, magas zsírtartalmú ételeket, például a húsételeket vagy a sült burgonyát közvetlenül a bevétele előtt.
Kerülje a grapefruitlé és más grapefruittermékek nagy mennyiségű fogyasztását, mivel ezek késleltethetik a hatás kifejlődésének idejét.
Ne igyon alkoholt, mert csak fokozza a mellékhatásokat.
Ne használja együtt nitrátokkal és más szexuális hatásfokozókkal.

Valif 20mg Ellenjavallatai:

Óvatosság szükséges, ha a generikus vardenafil-t olyan betegeknek szeretnék szedni, akiknél:

  • Súlyos máj működési zavar
  • Vesekárosodás
  • Látási problémák (NAION, látóideg-rendellenességek);
  • A pénisz deformációi vagy hegesedése
  • Priapizmus a kórtörténetben
  • Hipotenzió vagy kontrolláltalan magas vérnyomás

  • Vérbetegség
  • Gyomorfekélyek
  • Szívbetegség (koszorúér-betegség, instabil angina).

Vannak bizonyos korlátozások a Vardenafil szedése közben biztonságosan fogyasztható alkohol mennyiségére vonatkozóan is. Az általánosan elfogadott norma egy két pohár sör vagy bor. A nagyobb dózisok befolyásolhatják a gyógyszer hatékonyságát, és növelhetik a nem kívánt hatások kockázatát.

A grépfrútlé a Vardenafil túladagolásának oka lehet, mivel megváltoztatja a gyógyszer gyomorból történő felszívódásának sebességét. Ezzel kapcsolatban a legjobb elkerülni a tabletta bevétele elött és után legalább 24 órával.

A Vardenafil-re vagy a gyógyszer más összetevőire túlérzékeny személyek soha nem használhatják. Az általános vardenafil és a hozzá kapcsolódó szexuális tevékenység ellenjavallt olyan súlyos szívbetegségben szenvedő férfiaknál, akiknél a túlzott fizikai megerőltetés miatt szélütés vagy szívroham kockázata áll fenn.

Lehetséges mellékhatások és óvintézkedések:

Nem szabad szedni a Valif 20mg-ot, ha a következő állapotok vannak:

  • Ha allergiás a gyógyszer bármely összetevőjére
  • Ha bármilyen nitrátot tartalmazó gyógyszert szed.
  • Minden más gyógyszer, amely kölcsönhatásba léphet a Valif 20mg-al.
  • Ha valakinek szívproblémái vannak
  • Ha vérnyomása túl magas vagy túl alacsony.
  • Ha szembetegsége van, az látásvesztéshez vezethet

Mellékhatások:

A gyógyszer által tapasztalt lehetséges mellékhatások:

  • Fejfájás.
  • Gyomorrontás.
  • Gyomorégés.
  • Dugult vagy orrfolyás.
  • Influenza szerű tünetek.

Egyes mellékhatások súlyosak lehetnek. Ha az alábbi tünetek bármelyikét észleli, azonnal hívja orvosát:

  • Négy óránál tovább tartó erekció.
  • Homályos látás.
  • Változások a színlátásban (kék árnyalat látása a tárgyakon, nehéz megkülönböztetni a kéket és a zöldet, vagy éjszakai látási nehézség).
  • Szédülés.
  • Hirtelen halláscsökkenés vagy hallásvesztés.
  • Fülcsengés.
  • Az arc, a torok, a nyelv, az ajkak, a szemek, a kezek, a lábak, a bokák vagy az alsó lábak duzzanata.
  • Légzési vagy nyelési nehézség.

Miért vásároljon webáruházunkból Valif 20mg-ot?

Vásárolja meg ezt a hatékony gyógyszert online gyorsan. Biztosítsa az intimitást és a szexuális egészséget. Kényelmesen rendelje meg ezt a terméket otthonról. Az önbizalma növelése érdekében tegyen megelőző lépéseket. Fontos az egészség és a harmonikus szexuális élet.

A gyors kiszállítás biztosított az online webáruházunkból. Kényelmes megoldást kínálunk az online vásárlásra orvosi vénynélkül az Ön által kiszemelt termékre. Diszkréció mellett szállítjuk ki az online rendeléseket. Hagyományos patikákkal hasonlóan ugyanazokhoz a gyógyszerekhez juthat online. Elérhető áron rendelhet eredeti Valif 20mg-ot online. A hatásos gyógyszer megrendelhető a szexuális problémák kezelésére is. Online patikából kényelmesen beszerezhető a Valif 20 mg. A diszkréció fontos a szexuális szerek megvásárlásakor. Vessen véget a szexuális problémáinak online megoldással. Széles választékban elérhetőek a potenciafokozó szerek webáruházunkban.

Ne hagyja, hogy az impotencia tünetek befolyásolják az intim kapcsolatát. Az online webáruházunk gyorsan és diszkréten szállítják ki a rendelt termékeket. Hozzon létre egyensúlyt az egészség és a szexuális teljesítőképesség között.

Online webáruházunk, amely több ezer férfi és nő szexuális életét változtatta meg. Ezt a presztízst úgy sikerült felépíteni, hogy azt a filozófiát követjük, hogy minden férfi és nő, aki újra fel akarja fedezni vagy újra fogalmazni szexuális életét, megérdemli, hogy elérhető áron  a legjobb minőségű termékeket kapjanak.