skip to Main Content

Sildalist Sildenafil 100mg + Tadalafil 20mg

3.990 Ft61.990 Ft

Leírás

Az elmúlt években érkeztek jelentések olyan férfiakról, akik azt állítják, hogy impotenciájuk van. Ezek olyan kellemetlen jelenségek, amelyek jelentősen rontják a partnerrel való szexuális élményt. Az egyik legjobb gyógymód az impotencia kezelésére egy 120 mg-os Sildalist, amely 20 mg tadalafil-t és 100 Sildenafil-citrátot is tartalmaz. Ezzel az alapvető kombinációval növeli a pénisz véráramlását, és így eléri a teljes erekció állapotát, amely hosszú ideig tart, és fokozza szexuális élményét.

Miért érdemes Sildlalist-et vásárolni?

Amikor a férfiak nem érik el a szexuális megelégedettség állapotát, vagy amikor úgy érzik, hogy nem tudják kielégíteni feleségüket, kedvesüket vagy partnerüket – a helyzet különösen pusztító lehet. Az önbizalom a padlóra hull, és innentől már nagyon nehéz lesz a szexuális életet rendbe tenni. Sok pár számol be arról, hogy az egyik leggyakoribb probléma, ami miatt a kapcsolatuk felbomlott, a szexuális elégedetlenség, ezért ennek a kérdésnek a fontossága nem hibáztatható! De mit tegyünk, mert az impotencia állapotai nem az Ön ellenőrzése alatt állnak, és nem tudja kezelni őket gyógyszer vagy bármilyen más eszköz bevonása nélkül, amely segít helyreállítani az erekciót és hosszú ideig megtartani.

A Sildalist kétségtelenül az ideális gyógymód az Ön számára, a gyógyszer hatása rövid időn belül kifejtődik, és segít elérni az Ön számára ideális erekciót. Ráadásul a gyógyszer segítségével késleltetheti a magömlést, és így maximálisan átélheti a szexuális izgalmat és természetesen partnerét is kielégítheti. Mi lehet ennél jobb? Semmi sem járulhat hozzá jelentősen a kapcsolatodhoz, mint a Sildalist 120mg készítmény megfelelő használata, amely, mint már említettük, javítani képes szexuális életét és helyreállítani azt. A jó hír az, hogy nem kell orvosi receptet hozzá, tehát ez egy teljesen diszkrét folyamat azon férfiak számára akik javítani szeretnének szexuális életükön.

Az oldalunkon keresztül történő vásárlás egy különösen barátságos vásárlási folyamat, amely megkönnyíti az Ön életét. Először is megjegyezzük, hogy a weboldalunkon szereplő árak olcsó árak, amelyeket kifejezetten ügyfeleink számára készítettünk, hogy egyetlen gombnyomással megkaphassa a legkedvezőbb árat. A megrendelés feladásától kezdve gondoskodunk arról, hogy a lehető leggyorsabban kézbesítsük Önnek a rendelést futárral, aki megérkezik az Ön által megadott címre. Rövid időn belül újra rendbe hozhatja szexuális életét, és a szenvedélyt és az örömöt a partnerével. Szóval ki döntötte el, hogy idővel impotenciaproblémákkal kell együtt élnie? Rendeljen tőlünk egy Sildalist-et még ma, és a probléma teljesen megszűnik.

Az Centurion Laboratories által gyártott Sildalist 120mg Sildenafil Citrát 100mg & Tadalafil (Sildalist) 20mg tartalmaz, amelyek képesek kezelni a merevedési zavar legsúlyosabb problémáját. Növeli a véráramlást a péniszben erekciót okoz. A Sildenafil Citrát & Tadalafil tabletta használatával a legtöbb férfi sikeresen erekciót tud elérni, és ez az erekció keményebb és hosszabb ideig tart. Szájon át alkalmazzák az erekciós zavarok és az impotencia kezelésére férfiaknál. Ezek a Sildenafil-citrát és Tadalafil tabletták piros filmbevonatú, téglalap alakú tablettákkal, csomagolása 6 tablettát tartalmazó zsebméretű levél buborékfóliával, 20 mg tadalafil és 100 mg sildenafil-citrát kiszerelésben.

 

Előnyök

A Sildalist 120 az egyik legjobb Sildenafil + tadalafil generikus gyógyszer a piacon, amely az erekciós diszfunkciót gyógyítja. A gyógyszer alkalmas az impotencia első jeleinek kezelésére, és megállíthatja a prosztatagyulladást és a prosztata adenomát.

A Sildalist 120 előnyei közé tartozik:

A Sildenafil + tadalafil kombináció a jelentősebb hatás érdekében
Sokkal kisebb a mellékhatások esélye
Elhúzódó szexuális kapcsolat (4-6 óra)
Fokozott állóképesség és teljesítmény
Boldoggá és elégedetté teheti partnerét

Válassza ki kedvenc csomagját, és vásároljon olcsó Sildalist 120mg tablettát online a legjobb áron, kedvezményesen, recept nélkül.

Mellékhatások

A szükséges hatásai mellett a sildenafilt és tadalafillal tartalmazó merevedési zavar elleni tabletták nemkívánatos hatásokat is okozhatnak. Bár ezek a mellékhatások nem mindegyike fordulhat elő, orvosi segítségre lehet szükségük, ha ez megtörténik. A Sildalist 120mg befolyásolhatja más gyógyszerek hatását, más gyógyszerek pedig befolyásolhatják a Sildalist 120mg hatását, ami mellékhatásokat okozhat.

A Sildalist 120 gyakran jelentett mellékhatásai a következők:

Fejfájás, orrfolyás, hátfájás, hányinger, szédülés, kiütés
Ezek a gyakori mellékhatások a kiszáradáshoz kapcsolódnak, és általában csökkennek a víz bevitel növelésével. Bár a súlyos mellékhatások ritkák, ha bármilyen súlyos mellékhatást tapasztal, hagyja abba a Sildalist 120mg szedését, és azonnal forduljon sürgősségi orvoshoz.

Hogyan kell bevenni a gyógyszert?
Szex előtt legalább 20 -40 perccel  szájon át vegye be a Sildalist-ot. Csak vegye be vízzel vagy gyümölcslével. Ez adja a legjobb eredményt. Maximum 1 tabletta naponta. Egy tabletta hatása legfeljebb 36 óráig tart. A Sildalist 120mg 30-60 percen belül hat, de a gyógyszert akár négy órával a szexuális tevékenység előtt is beveheti.  Annak érdekében, hogy a kezelésből a legjobbat hozhassa ki, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat:

A biztonságos javasolt adag 24 órán belül 120mg (1 tabletta)
A Hatások 30-60 perc után észrevehetők
Hatékony kezelési idő 4-6 óra
Mindig vegye be a gyógyszert egy nagy pohár vízzel
Kerülje a bőséges vagy zsíros ételeket közel a gyógyszerszedés időpontjához. A gyógyszer csökkentheti a vérnyomást, alkohollal kombinálva pedig tovább fokozhatja ezt a hatást. A Sildalist 120mg csak szexuális stimulációt követően fejti ki hatását.