skip to Main Content

Rendeléssel kapcsolatos infók – menüpont

Itt megtalálhatja az összes rendeléssel, szállítással, diszkrécióval, átvételi lehetőségekkel, pénzvisszafizetési garanciával kapcsolatos információkat. A rendelés során Ön elfogadja az itt leírt feltételeinket a pénzvisszafizetési garanciával, szállítással és átvétellel kapcsolatosan.

KÉP

Pénzvisszafizetési garancia feltételei

Termékeink mindegyike egyenesen a gyártótól származik, így a termékekre pénz visszafizetési garanciát biztosítunk az alábbi feltételek mellett. Fontos, hogy Ön a termékkel kapcsolatos kifogását azonnal jelezze felénk az ügyfélszolgálaton.

Emellett a pénz visszafizetési garanciánk legfontosabb része, hogy amennyiben nem érzi egyetálan a termék hatását vagy mellékhatását és Ön szerint a hatóanyag nem megfelelő, akkor ne fogyasszon belőle el még egy vagy még több darab tablettát se a fogyasztószerek, se a potencianövelő szerek esetében sem. Amennyiben a csomagolásból több, mint 1 db hiányzik, úgy a pénz visszafizetési garanciát nem áll módunkban kivitelezni a visszaélések miatt. A rendelés során Ön ezt elfogadja, hogy amennyiben a termék csomagolásából több, mint 1 db hiányzik, úgy a pénz visszafizetési garanciát nem tudja érvényesíteni.

Amennyiben betartotta a használati és adagolási feltételeket, a termék csomagolásából 1 szem hiányzik és azt jelzi nekünk, úgy a termék visszaküldése utána a pénzért visszautaljuk vagy levásárolhatja a webshopunkban.

KÉP

Szállítás, átvétel

A diszkréten becsomagolt átlátszatlan csomagot futárszolgálattal vagy postán küldjük el Önhöz, ami általában 1-2 nap alatt odaér, legrosszabb esetben 3 nap, ha van benne hétvége vagy munkaszüneti nap.

Lehetősége van postán maradó küldeményként Postapontra kérni a terméket (leggyakoribb), ahol a postahivatalban az okmányok bemutatásával azt 10 munkanapig át tudja venni. A rendelésben megadott telefonszámára vagy e-mail címére értesítést küldenek, hogy az mikor érkezik be. Nem kell megadnia a címét sem, így mi azt nem fogjuk megtudni a rendelés közben sem. Egyéb csomagpontra is kérheti pl. MOL töltőállomásra, COOP pontra, ahol ugyanúgy nyitvatartási időben átvehető a termék egy tankolás vagy bevásárlást követően, csupán az okmányaira lesz szüksége.

A második leggyakoribb átvételi forma a saját címre vagy munkahelyi címre való kézbesítés, amely esetén házhoz viszi a futár a csomagot. Sikertelen kézbesítés esetén a postaládában hagy egy értesítőt, amivel át tudja venni a postahivatalban a csomagját.

A harmadik és egyre népszerűbb szállítási és átvételi lehetőség az MPL csomagautomata, ahol emberi közbeavatkozás nélkül tudja átvenni a terminálon való bankkártyás kifizetése után a rekeszből a terméket. Maximálisan diszkrét, emberekkel nem kell kontaktálnia, a nap 24 órájában is át tudja venni a csomagját.

KÉP

Diszkréció, csomagolás

A terméket futár biztonsági tasakba helyezzük, illetve buborékfóliás átlátszatlan és kitapinthatatlan borítékba tesszük, így senki sem tudhatja, hogy mi van a csomagoláson belül, a 100% diszkréció alapvető.

A feladó és a címzés alapján sehonnan, még a Google-ben való keresés útján sem tudják megállapítani a termék nevét.