skip to Main Content

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS MEGRENDELŐK RÉSZÉRE

A szállítással, átvétellel, fizetéssel és garanciával kapcsolatos fontosabb információkról itt tájékozódhat. Kérem feltétlenül olvassa végig a lenti tájékoztatást a tévedések elkerülése végett, illetve amiatt, hogy a csomagja akadálytalanul célba érjen és elégedett legyen szolgáltatásainkkal!

Postán (Postaponton) maradó küldemény

A postán maradó küldemény a rendeléseink 70%-a, de miért? Azért, mert a saját címét nem kell nekünk megadnia, nincs a postáshoz kötve, hogy mikor kézbesíti ki a csomagot, a nyitvatartási időn belül bármikor átveheti azt, és mert teljesen diszkrét, senki sem tudja meg, hogy Ön mit rendelt, vagy hogy egyáltalán rendelt bármit is, hiszen értesítést nem kap róla (csak SMS-ben). A beérkezéstől számított 10 napig őrzik meg a csomagját, így ezen időintervallum során azt bármikor átveheti a postahivatalban.

MOL benzinkút

Ha Ön leginkább autóval jár és van a közelében MOL benzinkút akkor az egyik legegyszerűbb és legjobb választás ez lehet. A tankolása közben a kúton a személyzetnek be kell mondania a nevét, amire rendelte a csomagot, majd ott készpénzben vagy bankkártyával kifizetve máris átveheti a teljesen diszkrét küldeményünket. A MOL kutakon a beérkezéstől számított 5 napig őrzik a csomagot. A rendelésekor weboldalunkon könnyedén ki tudja választani a térképes keresőnk által a MOL töltőállomást, ahova azt kérheti.

Címre kézbesítés

A hagyományos ősi saját címre vagy munkahelyi címre történő kikézbesítési forma. Ha nem szeretné, hogy a csomag érkezésekor bárki is értesüljön róla, aki egy háztartásban lakik Önnel, úgy ez a kiszállítási forma nem túl előnyös, javasoljuk a fentieket. Ha viszont Önnek ez nem okoz problémát, úgy a postás házhoz viszi a diszkréten becsomagolt küldeményt, amit ott utánvétellel ki tud fizetni a postásnak/futárnak. Ha nincs otthon, akkor hagy egy értesítést a postás és azt másodszorra is megkísérli kézbesíteni pár nap múlva.

MPL Csomagautomata

A csomagautomatára történő rendelés az utóbbi 3 évben exponenciálisan növekszik, egyre több ilyen postapont épül ki szerte az országban. A megrendelések jelentős hányada csomagautomatából kerül kézbesítésre. A népszerűségének oka az, hogy nem kell senkivel találkoznia. A posta küld egy SMS-t (benne egy kóddal), amivel az automatából ki tudja venni a küldeményt a nap bármely szakaszában, akár éjjel is, hiszen 0-24 órában üzemel. Nem kell senkivel találkoznia, személyzettel beszélnie, saját maga meg tudja oldani azt. A csomagautomatánál csakis bankkártyával tud fizetni, készpénzes fizetésre nincs lehetőség. Akinek ez nem szimpatikus, úgy válassza a postán maradó, MOL vagy COOP pontos kézbesítést, vagy a saját címre való kiszállítást.

Coop Pont

Vásároljon és vegye át csomagját egy időben időtakarékosan. Nem túl gyakori kézbesítési módszer, de sokan szeretik. A COOP bevásárló központban át tudja venni a nevének megadásakor a csomagot, amelyet ott a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával ki tud egyenlíteni. A diszkrét csomagot 5 napig őrzik meg, ezután visszaküldésre kerül.

VISSZAFIZETÉSI GARANCIA IGÉNYBEVÉTELÉRŐL

A weboldalon forgalmazott készítmény mindegyike eredeti, kifogástalan minőséget képvisel. Erre mi kifejezetten odafigyelünk és a termékekre pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Ha Ön igénybe szeretné venni a visszafizetési garanciát, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy csak egy alkalommal fogja tudni ezt megtenni, ugyanis, aki él ezzel a jogával úgy attól fogva számára nem teljesítünk rendelést. (sok visszaélés volt ebből)

Fizetés
Utalással

Webáruházunkban van lehetősége banki előreutalással fizetni. A lehetőséget fontos kihangsúlyozni, hiszen számos olyan weboldal van, aki előrefizetésre kényszeríti ügyfeleit majd nem küld semmit, reklamációjára pedig nem lesz reakció. Nálunk előre fizetéssel és utánvétellel is fizethet.

Utánvétellel

Az utánvétes fizetést ügyfeleink 94%-a választja. Az utánvételes fizetés esetén nem kell semmit kifizetnie előre a számunkra, csupán akkor kell rendeznie a csomag ellenértékét, amikor azt átveszi a futártól vagy postástól. A legnépszerűbb és legbiztonságosabb fizetési mód.